Dakmaterialen Groothandel Mawipex-EPDM

2015!

Kerstman op dak

Allereerst de beste wensen voor een gezond, voorspoedig en succesvol 2015!

Vanaf januari 2015 zijn wij genoodzaakt onze transportkosten te verhogen. Wij gaan franco leveren vanaf 1000€. Transportkosten voor niet franco leveringen bedragen vanaf 1 januari 2015 60€. Gelieve hiermee in de toekomst rekening te houden. Wij danken u voor uw begrip.

Per 1 februari zullen dan ook de nieuwe prijzen worden gehanteerd.
Mawipex - Danny Molenberghs

Mawipex in KMO Insider

Mawipex is de plat dak specialist in EPDM en in alle meerwaardeproducten. In het november nummer van  KMO Insider geeft Danny Molenberghs de nodige uitleg in een bedrijfsreportage. Immers 80 procent van de woningen die vandaag gebouwd worden krijgt een plat dak. Deze daken zijn economischer en heel wat ecologischer dan schuine daken en ze kunnen vaak gecombineerd worden met een leuk terras, maar ook met een groendak, de installatie van een zonneboiler, zonnepanelen, een hemelwaterrecuperatiesysteem. Mawipex levert aan de gespecialiseerde handel niet enkel EPDM, maar ook isolatiemateriaal en en alle toebehoren om aan platte daken een meerwaarde te geven.

Lees het hele artikel>>

 

Cover Dobbit Professional

Mawipex op de cover van Dobbit-Professional

Mawipex introduceert dit jaar Firestone RubberCoverTM-EPDM in de Belgische professionele bouwhandel. Mawipex staat met dit rubber dakbeddekingssysteem, speciaal ontwikkeld voor residentiële platte daken, op de cover van het november number van Dobbit Professional. Het Firestone RubberCoverTM EPDM dakbedekkingssysteem bestaat uit hoogwaardige EPDM rubber membranen en een beperkt aantal toebehoren die een waterdichte oplossing bieden voor kleine residentiële platte daken en uitbreidingen zoals verandas, dakkapellen, portalen, garages, carports, tuinhuizen, balkon, dakgoten en caravans. Het Firestone RubberCoverTM EPDM dakbedekkingssysteem is gemakkelijk en zonder vlam te installeren met behulp van contactlijm.

Meer kan u hierover lezen in het artikel dat verscheen in Dobbit Professional. 

Lees het volledige artikel hier>>

Firestone RubberCover>>

Nieuwe Bonding Adhesive BA-2012 S voor RubberCover

Bonding BA 2012-SMawipex stelt de nieuwe spuitlijm Bonding Adhesive BA-2012 S voor. Deze nieuwe contactlijm is een alternatief voor de bestaande contactlijmen Bonding Adhesive BA-2012. De BA-2012 S wordt gebruikt voor volledige verlijming van Firestone RubberCoverTM EPDM membranen op iedere geschikte ondergrond.

De samenstelling van de BA-2012 S werd uitsluitend ontwikkeld voor spuittoepassingen; maar de lijm kan op dezelfde ondergronden aangebracht worden als de andere contactlijmen. De keuze van de oplosmiddelen, de viscositeit en de grote hoeveelheid vaste stof verklaren waarom de lijm een hoger rendement heeft, eenvoudiger en vlugger kan verwerkt worden en minder tijd nodig heeft om te drogen.

De BA 2012-S is beschikbaar in drukvaten van 17 l. en spuitbussen van 750 ml. Een spuitpistool en rubberen slang werden speciaal ontworpen voor gebruik in combinatie met het drukvat. Daarnaast is ook een reinigingsproduct (Cleaner) voor onderhoud beschikbaar.

EPDM-Mawipex-Waterbufferbekken

Waterbufferbekken te Koekelare

Waar gaat al die EPDM naar toe? Wel, o.a. naar dit project uitgevoerd door een klant van Joyce Pluym: Bebouwen & Bewaren. Dit is een Waterbufferbekken voor de brandweer aan een nieuw industrieterrein in Koekelare.

 

Tegeldrager Eterno Ivica

Nieuw product: Eterno-Ivica tegeldragers

Het tegeldrager-systeem van Eterno Ivica is absoluut de top op het gebied van ophogen van vloeren. Gebaseerd op een modulair systeem, kan het op alle soorten vloeren worden gebruikt. De tegeldragers zijn snel, veilig en makkelijk aan te brengen op vrijwel elke dakbedekking. De regelbare tegeldragers bieden tevens een oplossing om oneffenheden in het dakvlak te compenseren. Om tegels te plaatsen op een helling tot 5% biedt Eterno de unieke tegeldrager met zelfregulerende kop. Met de producten van Eterno Ivica hebben wij een gamma in huis dat prijs/kwaliteit zeer goed scoort.

Tegeldragers Eterno Ivica »

Nieuwe Bonding Adhesive BA-2012 voor RubberCover™ EPDM

Deze nieuwe contactlijm wordt gebruikt voor de verlijming vanRubberCoverTMEPDM-membranen en kan op dezelfde ondergronden als onze andere bestaande lijmen worden verwerkt. De Bonding Adhesive BA-2012 is vloeibaarder en heeft meer vaste stof, waardoor u in vergelijking met de andere lijmen een groter oppervlakte membraan verlijmt. Deze lijm kan worden aangebracht met handrol of een spuitsysteem. De nieuwe Bondig Adhesive BA -2012 contactlijm is beschikbaar in vier verschillende verpakkingen: 2.5l, 5l, 10l en 20l.

Bonding Adhesive BA 2012