Dakmaterialen Groothandel Mawipex-EPDM

Herfstvakantie

Herfstvakantie

Mawipex is gesloten op maandag 31 oktober en dinsdag 1 november tijdens de Allerheiligen vakantie. Op vrijdag 11 november blijft Mawipex dicht wegens Wapenstilstand.

BossCoverRoof met kindjes

BRD 2016

Logo BossCover Roof

 

 

 

Kom kennis maken met onze producten op de Belgian Roof Day 2016 op 25/11/2016 te Brussel Kart Expo op stand 12!

 

Schrijf gratis in »

Nieuw in het BossCover Roof gamma: Bitumen

Packshot APP-4FPackshot APP 4TF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bitumen dakbedekking is zeer geschikt om uw dak waterdicht te maken. Mawipex, als distributeur plat-dakspecialist, als verdeler van bitumineuze producten in de markt. Om het BossCoverRoof gamma te vervolledigen komen de bitumen rollen BossCover APP 4 TF en BossCover APP 4AF in het gamma.

Meer info »

Nieuwe winkelpresentatie

De BossCover en RubberCover producten springen sinds kort meer in het oog. De winkelpresentatie staken we in een volledig nieuw kleedje. Laat ons zeker weten indien u de nieuwe aankleding nog niet ontvangen hebt.

Ja ik wil deze winkelpresentatie »

Nieuwe winkelpresentatie
BossCover Liquid Seal Detail

Nieuw: BossCover Liquid Seal Detail

BossCover Liquid Seal Detail zorgt op professionele wijze voor een langdurige waterdichting van alle dakdetails.

Met deze vloeibare, vezelversterkte, één component PU coating kan u volgende details van uw dak waterproof afwerken: afvoeren en doorvoeren, hoekveranderingen, lichtkoepels, schouwen, PV-elementen, muuraansluitingen, goten, enz...

Mail voor meer info »

Publireportage in Polycaro

Editie 53 van Polycaro bracht een hele publireportage over de EternoIvica tegeldragers, waarvan Mawipex erkend Belgisch verdeler is. Het tegeldragersysteem van EternoIvica is de absolute top op gebied van ophogen van vloeren. Snel, makkelijk en veilig te plaatsenen op vrijwel elke dakbedekking zijn deze tegeldragers de ultieme oplossing voor alle buitenvloeren.

 

Lees de publi-reportage zoals verschenen in Polycaro »

Werf Ninove

Marc Wouters bij Mawipex België

Onze Nieuwe technische adviseur

Marc Wouters is sinds begin dit jaar de nieuwe technische man van Mawipex. Hij staat in voor de praktische demonstratieopleiding die ter plaatse bij de bouwhandel wordt gegeven. Zo leert elke klant bij aanvang volgens de Firestone RubberCover EPDM verwerkingsrichtlijnen te werken. Daarnaast voert Marc technische inspecties uit op de correcte verwerking van de EPDM membranen en ondersteunt hij het sales team en de klanten van Mawipex met technisch advies. Marc had al ruime ervaring als projectleider van een bouwfirma. Hij is het grootste gedeelte van zijn carrière actief in de bouwsector en heeft zo een uitgebreide technische kennis kunnen opbouwen. Marc heeft dan ook alle troeven in handen om Mawipex en haar klanten met raad en daad bij te staan.

Marc Wouters
Eterno Ivica Nieuwe Clip

Eterno Ivica - Nieuwe clip voor verticale sluiting

Vanaf maart 2016 zullen de clips voor verticale sluiting worden aangepast: een kleinere oppervlakte voor een verbeterde look en design.

En om de hoeveelheden per pallet te optimaliseren, heeft Eterno Ivica de verpakkingen van sommige tegeldragers gewijzigd. Houdt u er dus rekening mee dat tijdens de komende periode de oude en de nieuwe verpakking naast elkaar blijven bestaan, totdat de oude dozen volledig op zijn.

Lees meer »

Sfeerfoto spaghetti-avond

Spaghetti-avond: een gigantisch succes

Vorige vrijdag hield het Team Wijtschot (CPE en Mawipex) een spaghetti-avond ten voordele van Tectum Together voor de volgende goede doelen:

Ten voordele van Kika, Met Lege Handen, Opus III en Het Huis van Erika Thys.

Deze avond werd een gigantisch succes. Met dank aan alle genodigden die de spaghetti kwamen verorberen.

Kittel - 104de Scheldeprijs

Kittel wint 104de Scheldeprijs

Marcel Kittel kroont zich tot eindwinnaar van de 104de Scheldeprijs, verreden op 6 april te Schoten. Hij was in de eindsprint net iets dan Mark Cavendish. André Greipel vervolledigde de top 3 voor Lotto-Soudal. Na zeges in 2012, 2013 en 2014 mocht de Duitser dus opnieuw de handen in de lucht steken in Schoten.

Mawipex en gasten hebben ook dit jaar weer vanop de eerste rij kunnen genieten van dit wielerspektakel.

Sfeerfoto's van de Scheldeprijs 2016 »

Sedumdak Hannekes Boom

Praktijkcase Groendak: Hannekes Boom

Het populaire Amsterdamse restaurant Hannekes Boom kreeg op een nieuw geplaatste aanbouw een groen sedumdak. Het groendak onttrekt een buitenplaatsje aan het zicht van de langsfietsende Amsterdammers. Zowel bouwbedrijf Bob van Geelen, Technische Unie Amersfoort en leverancier Mawipex werkten samen voor de realisatie van dit project.

Lees het artikel: Praktijkcase Groendak: Hannekes Boom »

Vacature

MAWIPEX IS OP ZOEK NAAR

EEN JUNIOR VERTEGENWOORDIGER

Klik hier voor meer info over deze vacature.

BossCover Green: duurzame oplossing voor uw extensief groendak

Mawipex brengt met BossCover Green nu ook groendaken op de markt. Mawipex kan u de volledige opbouw van uw extensief groendak leveren. De meest voorkomende groendaken zijn extensieve groendaken.

Meer info over BossCoverGreen »

Mawipex - Groendak