Dakmaterialen Groothandel Mawipex-EPDM

2016
Eterno Ivica Star T.

Nieuwe Eterno tegeldrager: Star T.

Star.T - DETAILS DIE HET VERSCHIL MAKEN

De belangrijkste dingen zijn vaak moeilijk te zien, ze zijn verborgen en worden pas zichtbaar wanneer je je realiseert dat het slechts een klein detail is dat op het einde een groot verschil maakt. Een tegeldrager voor terrassen is nog nooit zo dun geweest. De STAR.T werd ontwikkeld met de bedoeling de markt grondig te wijzigen. Het is de meest flexibele tegeldrager ooit, vooral voor renovaties, de enige die continu instelbaar is dankzij de bekende stelsleutel, de enige die instelbaar is voor alle tegeltypes. Het maakt elk buitenproject simpel, of je het nu zelf doet of een aannemer inhuurt. Eterno Ivica garandeert het u.

De nieuwe tegeldrager Star.T van Eterno Ivica kan zelfs voldoen aan de meest veeleisende "hoogteverschillen". Danzij zijn compacte formaat is het een ideale tegeldrager voor renovatie. De Star.T is instelbaar van 8 tot 30 mm en is geschikt voor alle soorten vloeren in keramiek, beton of composietmateriaal, ongeacht de grootte en het gewicht. De instelling tot op de millimeter van de Star.T laat toe elegante en stabiele vloeren te realiseren, de installatie te versnellen en verleent de volledige vloer stevigheid en precisie.

STAR.B is de enige aangepaste extensie voor de Star.T, die de verstelbare tegeldragers NM1 en SE0 aanvult; slechts één hoogte voor een veelzijdig en eenvoudig product: het wordt geplaatst onder de Star.T om deze met 5 mm te verhogen en met de mogelijkheid om verschillende Star.B's op elkaar te plaatsen indien nodig.

Banner Belgian RoofDay

Mawipex op 2de Belgian Roof Day

Mawipex was aanwezig op de 2de Belgian Roof Day en dat voor de eerste keer zonder EPDM. Belgian Roof Day is de vakbeurs en het netwerkevenement voor professionals uit de dakensector. Zowel plat als hellend dak komen hier veelvuldig aan bod.

Mawipex was aanwezig met BossCover Green, een groene en duurzame oplossing voor zowel nieuwbouw als renovatie. BossCover sedumtrays zijn te gebruiken voor uw extensief groendak. Ook heeft Mawipex de complete stand opgebouwd met Eterno Ivica tegeldragers, de ultieme oplossing voor alle problemen met buitenvloeren.

Mawipex Nieuw Logo

Nieuw logo voor Mawipex

Om de ambities van Mawipex kracht bij te zetten, kiest Mawipex vanaf vandaag voor een nieuw logo. Een sterk en krachtig logo dat kan gezien worden als een dak en een gevel, maar ook als een pijl omhoog. En dat is nu net de weg die we samen met u willen bewandelen. Verder groeien, ons positief blijven ontwikkelen en ook in de toekomst uw betrouwbare partner blijven.

BossCover Green: duurzame oplossing voor uw extensief groendak

Mawipex brengt met BossCover Green nu ook groendaken op de markt. Mawipex kan u de volledige opbouw van uw extensief groendak leveren. De meest voorkomende groendaken zijn extensieve groendaken. Hier bestaat de begroeiing uit sedum-, kruid- en vetplanten. Deze beplanting vraagt weinig onderhoud. Snoeien of maaien is niet nodig. Een sproeibeurt is enkel nodig na een zeer lange droge periode. Door de eenvoudige en lichte opbouw van het BossCover Green Groendaksysteem is er meestal geen speciale dakconstructie nodig. Hierdoor is het een groene en duurzame oplossing voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Waarom kiezen voor BossCover Green?
- Esthetisch
- Weinig of geen onderhoud
- Bufferen van regenwater
- Langere levensduur van uw dak
- Energiebesparing en verbetering wooncomfort
- Geluidsisolerend
- Milieuvriendelijk
- Verhoging vastgoedwaarde

Mawipex - Groendak

Nieuw project van Bebouwen en Bewaren

Lode Bourez en zonen van "Bebouwen en bewaren" bereiden zich voor op het plaatsen van onze BossCover EPDM vijverfolie met een prachtige luxueuze zwemvijver als resultaat!

 

Nieuw: BossCover Zelfklevende ontluchting

Voor de ontluchting van uw huis is een dakdoorvoer enorm belangrijk. In de eerste plaats is de dakdoorvoer noodzakelijk om geuren de kans te geven om te ontsnappen. Maar nog veel belangrijker: een dakdoorvoer voorkomt schimmels. Zonder goede ontluchting is de luchtvochtigheid in uw huis namelijk hoog, wat bijdraagt tot schimmelvorming.

Mawipex draagt nu ook de zelfklevende ontluchtingen in haar gamma. Deze aluminium dakdoorvoer is voorzien van een zelfklevende plakplaat, die in de aluminium pijp is gefelst. Door deze mechanische fixatie is het systeem sterker en vooral duurzamer dan bestaande systemen met een klemring. Deze ontluchtingen zijn heel eenvoudig te plaatsen. U kan kiezen uit de ontluchtingen in aluminium in verschillende maten: 50mm, 70 mm, 100mm, 125mm en 150mm.

Voor meer info: neem gerust contact op met onze vertegenwoordigers.

Mawipex - Zelfklevende ontluchting