Dakmaterialen Groothandel Mawipex-EPDM

Fijne feestdagen

Fijne Pasen

Het team van Mawipex wenst iedereen een vrolijk Pasen!

Mawipex is gesloten van zaterdag 20 april tot en met maandag 23 april.

 

Viering van de RubberCover Ambassadeurs

Viering van de RubberCover Ambassadeurs

Op 18 februari werden de Firestone RubberCover Ambassadeurs van Mawipex feestelijk in de bloemetjes gezet. Op het hoofdkantoor van Firestone werden de aanwezigen bedankt voor hun betrokkenheid, service en ondersteuning van het RubberCover  gamma, een volledig dakbedekkingssysteem. Op het programma stond een interessante presentatie en lekkere lunch. Freddy Scheen van Gedimat Scheen en Roel Deckers van de groepering Gedimat mochten de speciale Firestone Performance Award 2018 in ontvangst nemen. Hartelijk dank aan alle aanwezigen en hopelijk tot volgend jaar.

 

BRD 2018 

Logo BossCover Roof

Bedankt voor uw bezoek. De Belgian Roof Day 2018 was een succes! 

Logo BossCover

Nieuw in het gamma: BossCover Universeel Montage Anker

Universeel montage anker met zelfklevende EPDM slabbe

✔ Eenvoudige bevestiging van zonnepanelen, ventilatie
units, airco buitenunits, zonnecollectoren,...
✔ Mechanisch en ballastvrij
✔ Op platte daken ongeacht de hellingsgraad
✔ Waterdichte aansluiting

 

BossCover-Montage-anker

 

Foto1-montage-ankerFoto2-Montage-anker 

 

 

 

 

 

  

Voor meer info mail ons op info@mawipex.be »

Green 2018

Green 2018

Bedankt voor het bezoek aan onze stand 1125 met verstelbare tegeldragers en ons groene gevelsysteem op Green in Flanders Expo.

Kittel - 105de Scheldeprijs

Marcel Kittel volgt zichzelf niet op in 106de scheldeprijs

De 106de editie van de Scheldeprijs, een echte sprintklassieker, startte dit jaar in het Nederlandse Terneuzen. Voor het eerst in de geschiedenis van de Scheldeprijs stak de wedstrijd de landsgrenzen over. De aankomst bleef echter op de Schotense Churchillaan.

Marcel Kittel kon echter geen 6de overwinning verzilveren. Op tien kilometer van de meet kreeg hij te maken met een lekke band. Ploegmaats Politt en Schmidt probeerden de Duitser nog terug in het peloton te brengen, maar al snel zag hij de zinloosheid van zijn poging in.

Fabio Jakobsen kon dankzij de hulp van Iljo Keisse en Zdenek Stybar freewhelen naar de zege, al de 25ste voor het team van Quick-step Floors. Pascal Ackermann en Chris Lawless eindigden nog net op de finishfoto en werden beloond met een plaatsje op het podium.

Mawipex heeft weer mee kunnen genieten van dit wielerspektakel vanop de eerste rij.

Logo Bostik

Nieuw in het gamma: Bostik Hovenierstechniek

Voor de slimme tuinaannemer biedt Mawipex nu ook de artikels van Bostik Hovenierstechniek aan.

Dit is een compleet assortiment aan producten die helpen bij de opbouw en het onderhoud van uw tuin en terras.

De tuin of het terras is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de vrije tijd. Het is voor velen dan ook belangrijk dat de tuin of het terras er verzorgd en mooi uitziet. De producten van het Bostik Hovenierspakket zijn onderhoudsvriendelijk, eenvoudig toe te passen en hebben een hoog verwerkingsgemak.

Zodat u optimaal kan genieten van uw favoriete plek.

Bostik Hovenierstechniek gamma

Nu ook in het assortiment: zelfklevende afvoeren 60cm lang en Firestone Resista AK

BossCover Roof: Afvoeren

Zonder hemelwaterafvoer functioneert uw EPDM-dak of EPDM-dakgoot niet. Het doel van deze afvoeren is het afvoeren van voldoende hemelwater van dak en dakgoot. Mawipex biedt reeds een assortiment zelfklevende afvoer met aluminium buis in 30cm lang en 50cm lang aan. Nu zijn ook volgende afvoeren op 60cm lang te verkrijgen

Diameter 50mm (60cm)
Diameter 63mm (60cm)
Diameter 75mm (60cm)
Diameter 95mm (60cm)
Diameter 110mm (60cm)

Voor meer info kan u uw vertegenwoordiger contacteren.

Firestone Resista AK

Nog nieuw in het assortiment van Mawipex zijn RESISTA AK-isolatieplaten van Firestone.

Deze isolatieplaat bestaat uit een kern van polyisocyanuraatschuim met een gesloten celstructuur en is aan beide zijden gelamineerd met een gasdicht meerlaags aluminiumcomplex. Daar de Firestone Resista AK-isolatieplaat een hoge thermische weerstand biedt, kan dat leiden tot aanzienlijke besparingen in energieverbruik.

RESISTA AK biedt uitmuntende warmteweerstand, dimensionele stabiliteit en druksterkte, waardoor het een totaaloplossing is voor platte daken. De plaat is geschikt voor gebruik onder gelijmde, geballaste en mechanisch bevestigde kunststof dakafdichtingssystemen van Firestone. 

De RESISTA AK-isolatieplaten zijn verkrijgbaar in vlakke platen van 600 x 1200 en 1200 x 2400 mm en in verschillende diktes van 30 mm tot 140 mm.

Voor meer info kan u uw vertegenwoordiger contacteren.