Dakmaterialen Groothandel Mawipex-EPDM

Banner Belgian RoofDay

Mawipex op 2de Belgian Roof Day

Mawipex is aanwezig op de 2de Belgian Roof Day op vrijdag 23/10/2015 op de Brussels Kart Expo.

De Belgian Roof Day is de vakbeurs en het netwerkevenement voor professionals uit de dakensector. Zowel plat als hellend dak komen hier veelvuldig aan bod. Aannemers, architecten en voorschrijvers maken bij 120 standhouders kennis met een gevarieerd en actueel aanbod van producten. De toegang is volledig gratis! Veel vakkennis, een gemoedelijke sfeer en een verzorgd buffet maken van deze beurs een leuke daguitstap.

Mawipex is aanwezig met BossCover Green, een groene en duurzame oplossing voor zowel nieuwbouw als renovatie. BossCover sedumtrays zijn te gebruiken voor uw extensief groendak. Ook zal Mawipex de Eterno Ivica tegeldragers voordragen, de ultieme oplossing voor alle problemen met buitenvloeren.

Schrijf u gratis in voor de Belgian Roof Day »

Mawipex Nieuw Logo

Nieuw logo voor Mawipex

Om de ambities van Mawipex kracht bij te zetten, kiest Mawipex vanaf vandaag voor een nieuw logo. Een sterk en krachtig logo dat kan gezien worden als een dak en een gevel, maar ook als een pijl omhoog. En dat is nu net de weg die we samen met u willen bewandelen. Verder groeien, ons positief blijven ontwikkelen en ook in de toekomst uw betrouwbare partner blijven.

Mawipex BV op TV door nominatie voor Nationale Business Succes Award

Onze Nederlandse collega's van Mawipex BV, gevestigd in Rilland, komen op RTL 7 op televisie. Mawipex BV is immers genomineerd voor een Nationale Business Succes Award 2015 in Nederland.

Volgens het nominatierapport presenteert Mawipex BV zich als de absolute specialist in een bijzondere sector, te weten die van de daktechniek. "Men biedt een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige dakbedekkingsmaterialen, onder meer met de productlijnen Rubber Gard en Rubber Cover. Mawipex stelt zich op als een partner, die meedenkt met haar klanten om voor hen de (kwalitatief) beste oplossingen met dakbedekkingen te bewerkstelligen.

Innovatie is het sleutelwoord bij Mawipex, want zij is continu bezig om haar producten verder te verbeteren en men investeert volop in de modernste technieken en materialen. Op medewerkersgebied doet Mawipex er alles aan de medewerker te blijven opleiden, motiveren, kansen bieden etc. Dit uit zich in een grote mate van zelfstandigheid onder de medewerkers en de bereidheid altijd een stap extra te doen. De onderneming is lange termijn gericht en streeft naar verantwoord ondernemerschap. De klant staat absoluut centraal."

Naar aanleiding van deze nominatie is er een uitzending op RTL7 op zondag 23 augustus om 12:55uur en zaterdag 29 augustus om 13:25.

Nieuw project van Bebouwen en Bewaren

Lode Bourez en zonen van "Bebouwen en bewaren" bereiden zich voor op het plaatsen van onze BossCover EPDM vijverfolie met een prachtige luxueuze zwemvijver als resultaat!

 

BossCover Green: duurzame oplossing voor uw extensief groendak

Mawipex brengt met BossCover Green nu ook groendaken op de markt. Mawipex kan u de volledige opbouw van uw extensief groendak leveren. De meest voorkomende groendaken zijn extensieve groendaken. Hier bestaat de begroeiing uit sedum-, kruid- en vetplanten. Deze beplanting vraagt weinig onderhoud. Snoeien of maaien is niet nodig. Een sproeibeurt is enkel nodig na een zeer lange droge periode. Door de eenvoudige en lichte opbouw van het BossCover Green Groendaksysteem is er meestal geen speciale dakconstructie nodig. Hierdoor is het een groene en duurzame oplossing voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Waarom kiezen voor BossCover Green?
- Esthetisch
- Weinig of geen onderhoud
- Bufferen van regenwater
- Langere levensduur van uw dak
- Energiebesparing en verbetering wooncomfort
- Geluidsisolerend
- Milieuvriendelijk
- Verhoging vastgoedwaarde

Mawipex - Groendak

Nieuw: BossCover Zelfklevende ontluchting

Voor de ontluchting van uw huis is een dakdoorvoer enorm belangrijk. In de eerste plaats is de dakdoorvoer noodzakelijk om geuren de kans te geven om te ontsnappen. Maar nog veel belangrijker: een dakdoorvoer voorkomt schimmels. Zonder goede ontluchting is de luchtvochtigheid in uw huis namelijk hoog, wat bijdraagt tot schimmelvorming.

Mawipex draagt nu ook de zelfklevende ontluchtingen in haar gamma. Deze aluminium dakdoorvoer is voorzien van een zelfklevende plakplaat, die in de aluminium pijp is gefelst. Door deze mechanische fixatie is het systeem sterker en vooral duurzamer dan bestaande systemen met een klemring. Deze ontluchtingen zijn heel eenvoudig te plaatsen. U kan kiezen uit de ontluchtingen in aluminium in verschillende maten: 50mm, 70 mm, 100mm, 125mm en 150mm.

Voor meer info: neem gerust contact op met onze vertegenwoordigers.

Mawipex - Zelfklevende ontluchting