Dakmaterialen Groothandel Mawipex-EPDM

Kittel - 105de Scheldeprijs

Kittel wint 105de Scheldeprijs

Marcel Kittel kroont zich tot eindwinnaar van de 105de Scheldeprijs, in de laatste koers van Tom Boonen op Belgische bodem. Na een meesterlijke sprint op de Churchillaan, ging de overwinning net als vorig jaar naar Kittel. Hij ging Elia Viviani en Nacer Bouhanni vooraf. Vorig jaar pakte de Duitser met zijn vierde zege al het absolute record. Maar met zijn vijfde eindzege in het "officieuze Wereldkampioenschap voor de sprinters" wordt het voor de snelle jongens de komende jaren weer wat moeilijker om hem van zijn troon te stoten.

Mawipex en gasten hebben ook dit jaar weer vanop de eerste rij kunnen genieten van dit wielerspektakel.

Sfeerfoto's van de Scheldeprijs 2016 »

BossCover Roof stand

BRD 2016

Logo BossCover Roof

 BossCover Green

Bedankt voor uw bezoek. De Belgian Roof Day 2016 was een succes! 

Nieuw in het BossCover Roof gamma: Bitumen

Packshot APP-4FPackshot APP 4TF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bitumen dakbedekking is zeer geschikt om uw dak waterdicht te maken. Mawipex, als distributeur plat-dakspecialist, als verdeler van bitumineuze producten in de markt. Om het BossCoverRoof gamma te vervolledigen komen de bitumen rollen BossCover APP 4 TF en BossCover APP 4AF in het gamma.

Meer info »

Nieuwe winkelpresentatie

De BossCover en RubberCover producten springen sinds kort meer in het oog. De winkelpresentatie staken we in een volledig nieuw kleedje. Laat ons zeker weten indien u de nieuwe aankleding nog niet ontvangen hebt.

Ja ik wil deze winkelpresentatie »

Nieuwe winkelpresentatie
BossCover Liquid Seal Detail

Nieuw: BossCover Liquid Seal Detail

BossCover Liquid Seal Detail zorgt op professionele wijze voor een langdurige waterdichting van alle dakdetails.

Met deze vloeibare, vezelversterkte, één component PU coating kan u volgende details van uw dak waterproof afwerken: afvoeren en doorvoeren, hoekveranderingen, lichtkoepels, schouwen, PV-elementen, muuraansluitingen, goten, enz...

Mail voor meer info »