Dakwerken Mawipex

Scheldeprijs 2014

Scheldeprijs 2014

Marcel Kittel heeft voor de derde keer op rij de Scheldeprijs gewonnen. Als eerste is hij er in geslaagd om de snelheidsrace van de Antwerpse regio drie keer na elkaar te winnen. Tweede plaats was voor Tyler Farrar, het derde podium voor Danny van Poppel.

Tijdens deze 102de editie van de de Antwerpse pijler van Flander Classics namen 24 ploegen deel. De genodigden van Mawipex hebben wederom genoten van een geweldige namiddag, vol zon, ambiance en wielerspektakel op de trailer aan de aankomst in Schoten. Op naar de volgende editie!

 

Foto's en filmpjes op onze Facebookpagina »

Mawipex Prijslijst

Nieuwe prijslijst en catalogus

De nieuwe prijslijst en catalogus zijn er! Ze worden u deze week nog met de reguliere post bezorgd. Mocht u nog niets via email hebben ontvangen, mag u ons steeds contacteren.

 

 

Catalogus »

Nieuwsflash December 2013

1. Prijsstijgingen

Logo Mawipex PrijsstijgingOnze huidige prijzen gelden nog tot en met 28 februari 2014. Vanaf 1 maart komt Mawipex met een nieuwe catalogus en prijslijst uit. U krijgt deze nog toegezonden, zowel via mail, als via de reguliere post. Wegens prijsaanpassingen van onze leveranciers, zien wij ons genoodzaakt de prijzen te laten stijgen met een gemiddelde van 4,8%. Hiervoor krijgt u een snelle en correcte levering aan concurrentiële prijzen. Ook in 2014 staan wij voor u klaar met de service die u van ons gewend bent.

Eternit gevel2. Nieuw in het producten-gamma

Een nieuw jaar, betekent nieuwe producten. Mawipex probeert steeds de meest innovatieve producten aan te bieden. Zo passen wij ook in 2014 het assortiment aan. Op gebied van EPDM toebehoren zijn de rollen Formflash 30cm (12") x 30.48m niet langer ter beschikking. Deze worden vervangen door rollen Formflash 30cm (12") x 15.24m.

Het gamma van Mawipex wordt uitgebreid met de producten van Eternit en Eterno. Eternit biedt een uitgebreid gamma duurzame en milieuvriendelijke gevelbekledingsmaterialen aan. De montage als lichtgewicht voorzetgevel is dé oplossing voor nieuwbouw en renovatie.

Om aan de vraag naar (regelbare) tegeldragers te voldoen, verdelen wij vanaf volgend jaar de producten van Eterno. Met de producten van Eterno Ivica hebben wij een gamma in huis dat prijs/kwaliteit zeer goed scoort. Deze fabrikant levert met "Eterno" een tegeldrager met zelfregulerende kop.

3. KerstverlofKerstman op dak

Stilaan tellen we af naar het kerstverlof. U kan nog bestellen tot woensdag 18 december 12h. Bestellingen na deze datum worden geleverd in 2014. De laatste leveringen voor 2013 staan gepland op vrijdag 20 december.

Mawipex zal gesloten zijn van vrijdagnamiddag 20 december 2013 tot en met zondag 5 januari 2014. Vanaf 6 januari 2014 staan wij terug ter uwer beschikking.

Wij wensen u een zalige Kerst en een voorspoedig Nieuwjaar.

Groeten van het Mawipex-team
 

Gebouw Mawipex

Nieuw gebouw geopend

Met een spetterende openings-barbecue heeft Mawipex op woensdag 14 augustus haar nieuwe gebouw ingewijd. Mawipex, dat sinds vorig jaar onder het Genkse dakbedrijf Tectum Group valt, is één van de pioniers op de Europese EPDM-markt en is vooral actief in de verdeling van de synthetische rubber BossCover. De firma huist nu op de eerste verdieping van een gloednieuw, modern pand op de Wijtschotbaan 7, te Schoten.

Op het gelijkvloers ontvangt zusterbedrijf CPE vooral de professionele dakdekker, terwijl de focus van Mawipex vooral gericht is op de toelevering van dak- en waterkende systemen aan de professionele bouwgroothandel en vijverklanten.  Alhoewel Schoten zelf geen afhaalpunt meer is, blijft Mawipex wel bekend voor haar snelle en correcte leveringsservice, ook van innoverende producten, zoals Climate Cooler en Liquisol, zonwerende verven en Ecopic, vogel-werende systemen.

Nieuwsflash juni

Liquisol

Sinds 2 jaar verdeelt Mawipex ook Liquisol, een zonwerende verf waarmee men gebouwen op een efficiënte en goedkope manier kan beschermen tegen de hitte van de zon. Dit nieuwe gamma werd speciaal ontwikkeld om te schilderen op de buitenzijde van lichtstraten, verandadaken en bolle lichtkoepels en werkt evengoed op glas. Met plezier verwijzen wij u dan ook graag naar volgend artikel "De vijfde Gevel - De specialist in zonwering". Dit artikel op de de website van Graco - Oplossingen voor materiaalbehandelingen gaat over de "EasyMax", het perfecte werktuig om vele vierkante meters met zonwerende verf te bespuiten.

Klik hier voor de link naar het artikel>>

Catalogus

De nieuwe catalogus staat online!

Klik hier voor de catalogus>>

Mawipex-Nieuw gebouw

Ons nieuwe gebouw

In augustus verhuist Mawipex, samen met CPE en Roofsecure naar het  nieuwe gebouw in de Wijtschotbaan nummer 7 te Schoten, naast het gekende natuurgebied. De nieuwbouw begint stilaan vorm te krijgen, maar er zal toch nog stevig doorgewerkt moeten worden. Wegens het slechte weer van het eerste half jaar, heeft de bouw 2 maanden vertraging opgelopen. Daarom zullen de verschillende aannemers ook tijdens het jaarlijks bouwverlof gewoon doorwerken.

Mawipex - 3D vijver

Uw vijver op maat gemaakt

De zon is eindelijk van de partij!!!
Tijd om een frisse duik te nemen in een nieuw aangelegde zwemvijver!

Wilt u een EPDM vijver of zwemvijver volledig op maat gemaakt in de beste omstandigheden? Wilt u geen plooien en de hoeken netjes afgewerkt? Mawipex maakt uw prefab vijver uit 1 stuk!

Mawipex, gespecialiseerd in EPDM folie, kan u binnen de 2 weken, na goedkeuring van de offerte, een op maat gemaakte vijver leveren. Indien u tijd, moeite en kosten wil besparen, kies dan voor een 3D vijveroplossing van Mawipex!

 

Raadpleeg hier onze folder! »

Nieuwe producten in de kijker

duif1. Duivenwering Ecopic: Optimale bescherming van uw dak of gevel tegen duiven, meeuwen,...

Ecopic:

  • Biedt een optisch onopvallend systeem.
  • Heeft roestvrij stalen pinnen en metaalstaven met doorsnede 1.3mm / 1.4mm.
  • De drager is een uv-bestendige polycarbonaat.
  • Kan op alle soorten materialen aangebracht worden met Mawipex Rubber Seal. O.a. steen, hout, zink, beton, baksteen

Ecopic E2

Ecopic E4

Ecopic E6

Ecopic E2

 

Ecopic E4

 

Ecopic E6

 

 

www.ecopic.com

2. Solotrim: De Roval Solotrim® is een enkelvoudige daktrim voorzien van een speciaal ontwikkelde EPDM-afdichtingsband. Met RVS schroeven en RVS neopreen afdichtringen wordt de daktrim rechtstreeks op de afgewerkte dakbedekking Roval Solotrimvastgezet.

  • Beschikbaar in Alu - Geanodiseerde - Gemoffelde uitvoering.
  • Afmetingen 60mm - 80mm -100mm - 120mm (zichtzijde).
  • Bevestigingsmateriaal inclusief bij geanodiseerde uitvoering.
  • Sololtrim daktrim lengte 2.5m
  • Geen extra afwerkingsmateriaal nodig om het dak waterdicht te maken