Nieuws

Nieuwe winkelpresentatie

De BossCover en RubberCover producten springen sinds kort meer in het oog. De winkelpresentatie staken we in een volledig nieuw kleedje. Laat ons zeker weten indien u de nieuwe aankleding nog niet ontvangen hebt.

Ja ik wil deze winkelpresentatie »

Nieuwe winkelpresentatie

Publireportage in Polycaro

Editie 53 van Polycaro bracht een hele publireportage over de EternoIvica tegeldragers, waarvan Mawipex erkend Belgisch verdeler is. Het tegeldragersysteem van EternoIvica is de absolute top op gebied van ophogen van vloeren. Snel, makkelijk en veilig te plaatsenen op vrijwel elke dakbedekking zijn deze tegeldragers de ultieme oplossing voor alle buitenvloeren.

 

Lees de publi-reportage zoals verschenen in Polycaro »

Werf Ninove

Marc Wouters bij Mawipex België

Onze Nieuwe technische adviseur

Marc Wouters is sinds begin dit jaar de nieuwe technische man van Mawipex. Hij staat in voor de praktische demonstratieopleiding die ter plaatse bij de bouwhandel wordt gegeven. Zo leert elke klant bij aanvang volgens de Firestone RubberCover EPDM verwerkingsrichtlijnen te werken. Daarnaast voert Marc technische inspecties uit op de correcte verwerking van de EPDM membranen en ondersteunt hij het sales team en de klanten van Mawipex met technisch advies. Marc had al ruime ervaring als projectleider van een bouwfirma. Hij is het grootste gedeelte van zijn carrière actief in de bouwsector en heeft zo een uitgebreide technische kennis kunnen opbouwen. Marc heeft dan ook alle troeven in handen om Mawipex en haar klanten met raad en daad bij te staan.

Marc Wouters
Sedumdak Hannekes Boom

Praktijkcase Groendak: Hannekes Boom

Het populaire Amsterdamse restaurant Hannekes Boom kreeg op een nieuw geplaatste aanbouw een groen sedumdak. Het groendak onttrekt een buitenplaatsje aan het zicht van de langsfietsende Amsterdammers. Zowel bouwbedrijf Bob van Geelen, Technische Unie Amersfoort en leverancier Mawipex werkten samen voor de realisatie van dit project.

Lees het artikel: Praktijkcase Groendak: Hannekes Boom »