Producten Eterno Ivica

Mawipex - Eterno Ivica
Mawipex - Eterno Ivica

Vrijheid van uitstraling

Het tegeldragersysteem is absoluut de top op het gebied van ophogen van vloeren. Het is gebaseerd op een modulair systeem dat op alle soorten vloeren kan worden gebruikt. Dit om een homogene vloer en de daarbijbehorende uitstraling te garanderen. Ook kunnen door gebruik van dit systeem waterbufferingsproblemen en het opbergen van kabels en buizen worden opgelost, zonder de snelle inspectiemogelijkheden te verliezen.

Dit is de ultieme oplossing voor het gebruik van tegels.

De voordelen zijn legio:

 

  • Perfect voor het verbergen van leidingen en apparatuur
  • Uitstekende absorptie van structurele bewegingen
  • Forse gewichtsvermindering 
  • Altijd een glad dakoppervlak dat makkelijk toegankelijk is
  • Verbeterde thermische isolatie
  • Snelle waterafvoer
  • Hoge belastingsweerstand
  • Betere geluidsisolatie

 

Eterno Ivica Nieuwe Clip

Eterno Ivica - Nieuwe clip voor verticale sluiting

Vanaf maart 2016 zullen de clips voor verticale sluiting worden aangepast: een kleinere oppervlakte voor een verbeterde look en design.

En om de hoeveelheden per pallet te optimaliseren, heeft Eterno Ivica de verpakkingen van sommige tegeldragers gewijzigd. Houdt u er dus rekening mee dat tijdens de komende periode de oude en de nieuwe verpakking naast elkaar blijven bestaan, totdat de oude dozen volledig op zijn.

NIEUWE VERPAKKING
                                               STUKS PER DOOS     STUKS PER PALLET
TEGELDRAGER SE0                            25                               1500
TEGELDRAGER SE1                            25                               1200
TEGELDRAGER SE2                            25                                 900

TEGELDRAGER NM1                           20                                1320
TEGELDRAGER NM2                           20                                1080
TEGELDRAGER NM3                           20                                  840
TEGELDRAGER NM4                           20                                  600
TEGELDRAGER NM5                           20                                  420
Eterno Ivica Star T.

Nieuwe Eterno tegeldrager: Star T.

Star.T - DETAILS DIE HET VERSCHIL MAKEN

De belangrijkste dingen zijn vaak moeilijk te zien, ze zijn verborgen en worden pas zichtbaar wanneer je je realiseert dat het slechts een klein detail is dat op het einde een groot verschil maakt. Een tegeldrager voor terrassen is nog nooit zo dun geweest. De STAR.T werd ontwikkeld met de bedoeling de markt grondig te wijzigen. Het is de meest flexibele tegeldrager ooit, vooral voor renovaties, de enige die continu instelbaar is dankzij de bekende stelsleutel, de enige die instelbaar is voor alle tegeltypes. Het maakt elk buitenproject simpel, of je het nu zelf doet of een aannemer inhuurt. Eterno Ivica garandeert het u.

De nieuwe tegeldrager Star.T van Eterno Ivica kan zelfs voldoen aan de meest veeleisende "hoogteverschillen". Danzij zijn compacte formaat is het een ideale tegeldrager voor renovatie. De Star.T is instelbaar van 8 tot 30 mm en is geschikt voor alle soorten vloeren in keramiek, beton of composietmateriaal, ongeacht de grootte en het gewicht. De instelling tot op de millimeter van de Star.T laat toe elegante en stabiele vloeren te realiseren, de installatie te versnellen en verleent de volledige vloer stevigheid en precisie.

STAR.B is de enige aangepaste extensie voor de Star.T, die de verstelbare tegeldragers NM1 en SE0 aanvult; slechts één hoogte voor een veelzijdig en eenvoudig product: het wordt geplaatst onder de Star.T om deze met 5 mm te verhogen en met de mogelijkheid om verschillende Star.B's op elkaar te plaatsen indien nodig.

Eterno SE tegeldrager

De nieuwe SE kop voor aluminium draagbalk is de enigste ter wereld die Eterno Ivica tegeldragers automatischoneffenheden in de ondergrond opvangt zonder gebruik van balancers. De aluminium draagbalk wordt simpelweg vastgeklemd op de kop. Het automatische rotatieblokkeringssysteem laat een eenvoudige nivellering van de ondergrond toe. Aan de ene kant van de balk, kunnen de Eterno Ivica stalen clips oveel karakter.

er de rail schuiven en ze kunnen op elk punt van de balk geplaatst worden, hetgeen het leggen van de planken tot onder een hoek van 40° toelaat. De tegenoverliggende zijde van de rail kan gebruikt worden om alle soorten clips op te bevestigen. De uitsparing over de hele lengte laat een eenvoudige en veilige bevestiging van de schroeven toe en geeft de aluminium dwarsbalk een universeel karakter.


Mogelijkheden en oplossingen:

Zelfregulerende kop die een hellingshoek van maximaal 5% corrigeerd, verstelbaar in de hoogte van 35mm tot 550mm. Bij gebruik van de stelsleutel zijn de tegels na plaatisng nog verstelbaar. UV bestendig en recyleerbaar.

Eterno Ivica Flyer>>

New Maxi tegeldrager

De NM tegeldrager is ook voorzien van een verstelbare kop voor de verankering van alle soorten draagbalken. Dit laat een zeer eenvoudige en snelle aanpassing toe, net zoals bij de aluminium balk. Het is voldoende om de basis te draaien om elk type ondergrond tot op de millimeter te regelen et zodoende een elegante, stabiele en perfect vlakke vloer te bekomen.

 

Mawipex - Eterno Ivica

EH tegeldrager

De vaste tegeldragers zijn beschikbaar in drie versies: EH12 (h 12mm), EH15 (h 15 mm) en EH 20 (h 20 mm). Het is altijd de snelste en meest economische oplossing geweest voor het leggen van tegels in een verhoogd vloersysteem. Indien de tegels niveauverschillen of oneffenheden vertonen, kan men gebruik maken van 4 exclusieve balancers die automatisch de oneffenheden van de ondergrond egaliseren. Bovendien is er een speciaal model van de EH12 beschikbaar met 8 mm afstandhouders voor het leggen van zelfdragende tegels van 10 mm. Tenslotte kan de nivelleringsring LH3 (dikte 3 mm) op of onder elke tegeldrager gebruikt worden en dient deze tevens als afstandhouder voor één of meerdere delen daarvan.

 

Mawipex - Eterno Ivica

De stelsleutel

Het grote voordeel van de tegeldragers is dat ze rechtstreeks kunnen worden geplaatst op de dakbedekking. Na de eerste installatie kan fijnafstelling geschieden door middel van het gebruik van de stelsleutel, ook als de tegels inmiddels al zijn geplaatst. Deze stelsleutel zorgt voor de mogelijkheid om de totale controle te houden op de hoogte-instelling van het vloeroppervlak. 

 

Mawipex - Eterno Ivica

Bekijk de installatie-video op YouTube!

Referenties

Mawipex - Terras met tegeldragers

Een project met Mega-tegels op Eterno-tegeldragers (SE) bij Intramuros.