Solatube

Mawipex - Solatube
Mawipex - Solatube

Het is algemeen bekend dat daglicht een positieve invloed uitoefent op onze beleving van de wereld om ons heen en onze innerlijke gesteldheid. Daglicht bevordert het gevoel van welzijn, het veraangenaamt de sfeer en verhoogt de productiviteit. Daglicht doet ruimten groter en vriendelijker op ons overkomen, het bespaart energie en het geeft de omgeving in haar ware kleuren weer.
Veel ruimten in onze woningen en werkruimten laten op het gebied van daglichtbeleving nogal wat te wensen over. De innovatieve daglichtsystemen van Solatube bieden de oplossing.

Solatube is zeker geen gewone lichtbron. Het principe is gebaseerd op optimale lichtbundeling en een superreflecterende buis. Het werkgebonden reflectiemateriaal Spectralight Infinity biedt de onvoorstelbare lineaire reflectiewaarde van nagenoeg 100%, die daarmee de hoogste op de markt is.

Het resultaat is een optimale lichtopbrengst, zelfs op plaatsen die voorheen onbereikbaar waren voor daglicht.

Wij nodigen u graag uit in onze kantoren zodat u met uw eigen ogen kan ondervinden van Solatube kan doen voor uw persoonlijk situatie.

Voor meer info verwijzen wij u naar www.solatube.be

Mawipex - Solatube

Nieuwe Solatube in het opleidingslokaal

Solatube brengt daglicht waar u ook maar wilt! Als een van de grootste verdelers van deze daglichtsystemen, kon Mawipex natuurlijk niet achterblijven en werd er een Solatube 290DS voor plat dak geïnstalleerd in het opleidingslokaal achteraan in het magazijn te Schoten. Deze klus was snel geklaard. Op onderstaande link kan u een fotoreportage van de hele installatie bekijken.

Daglicht op elke plek onder het dak. Daar zorgt het Solatube® daglichtsysteem voor. Via een kleine lichtkoepel wordt het opgevangen daglicht nagenoeg zonder lichtverlies getransporteerd naar elke gewenste ruimte. De toepassingsmogelijkheden zijn nagenoeg onbegrensd.

Het assortiment van Solatube® is uitgebreid met verschillende nieuwe producten zoals de Solatube® Ubiflex dakdoorvoer, een uitbreiding van de plafondplaten 160DS en 290DS, de handmatige daglichtdimmer, een ventilatie-unit voor Solatube 160 DS en schakelaars.

Voor meer info kan u ons steeds contacteren.

Plaatsing Solatube »