Tegeldragers Eterno Ivica en terrastegels

Eterno Ivica

Eterno-Ivica tegeldragers

Het tegeldrager-systeem van Eterno Ivica is absoluut de top op het gebied van ophogen van vloeren. Gebaseerd op een modulair systeem, kan het op alle soorten vloeren worden gebruikt. De tegeldragers zijn snel, veilig en makkelijk aan te brengen op vrijwel elke dakbedekking. De regelbare tegeldragers bieden tevens een oplossing om oneffenheden in het dakvlak te compenseren. Om tegels te plaatsen op een helling tot 5% biedt Eterno de unieke tegeldrager met zelfregulerende kop. Met de producten van Eterno Ivica hebben wij een gamma in huis dat prijs/kwaliteit zeer goed scoort.

Eterno Ivica>>

Productinformatie »

Rubberen terrastegels

Rubberen terrastegelsWij dragen de rubberen terrastegels in ons assortiment sinds 2010!

De BossCover rubber veiligheidstegels kunnen toegepast worden op daken, terrassen, speelplaatsen of in tuinen, galerijden, scholen, etc... Deze tegels voldoen aan de eisen die worden gesteld door het besluit Veiligheid Attractie- en Speeltoestellen.

Producteigenschappen:

- anti-slip
- duurzaam
- waterdoorlatend
- gemakkelijk te verwerken
- warmte/geluidsisolerend
- veilig
- beschermend voor de onderlaag
- milieuvriendelijk
- 100% recycleerbaar

Deze rubberen terrastegels zijn niet geschikt om op de tegeldragers te plaatsen.

Catalogus »

Dreentegel

Kleurenpallet DreentegelHet Dreentegel® systeem zorgt voor duurzame, gelijkmatige waterafvoer met een gering gewicht maar hoge belastbaarheid. Het is geschikt voor alle beloopbare vlakke daken. De waterafvoer is gewaarborgd door sleuven in de zijkanten van de tegels. De ruimte tussen de tegel en het dakoppervlak is zo ontworpen dat een goede waterafvoer is verzekerd. De tegels beschermen de onderliggende laag tegen weersinvloeden, zorgen voor een goede beluchting van het dak en altijd voor een droog oppervlak.

Catalogus »